Egenposter.se använder Cookies som sparas i din enhet för att hemsidan ska fungera. Läs mer om våra Integritetspolicy.
Ja jag förstår och accepterar cookie [x]
   
Om oss   |   Kundservice   |   Recensioner   |   Logga in
Välj produkt här
Kundvagn(0)
 
Poster
Fineart
Canvas
Klistermärke
Affischer
Studentplakat
Rollups
Dekalark
Poster/Affischer upphängningslister
Bordstabletter/underlägg
Färdiga posters
  Alla
  Människor
  Djur
  Natur
  Fordon
  Konst
  Sport
  Samhället
  Makro
  Objekt
  Arkitektur
  Humor
  Modell
  Classic Cars Poster
  Texter och ordspråk
  Fönster
 
Tillbehör
  Klämlist
  Gatupratare
  Ge bort Presentkort  
 
Mängd rabatt
Över 3 st Mängdrabatt 5%
Över 6 st Mängdrabatt 8%
Över 10 st Mängdrabatt 10%
För större mängd beställning
kontakta oss.


Kund recensioner
Daemon
Fruktansvärt nöjd med min 100x70 poster, priset och den snabba leveransen. Perfekt färgåtergivning och jag kommer absolut använda mig av detta företag fler gånger. Rekommenderas varmt.
Brian, Göteborg
Snabbt leverans! Och riktig bra kvalite! Rekommenderar stark
Rolf Lejdegård/Konstnär/Tullinge
Bra service & snabb leverans! Nöjd.
Annie Nilsson, Ulricehamn
Beställt flertalet posters av er som jag designat själv, alltid lika nöjd med resultatet! EgenPoster.se är de bästa stället att beställa sin egen poster på!
Fler recensioner(41) »

Kundservice

Har du frågor gällande produkten eller annat skicka oss ett mail.
Vi besvarar alla mail så fort vi kan. > Här kan du läsa en bra artikel om färger och färgkoder
Mail: order@egenposter.se

Ringa till Kundservice: Tel. 0910-65 00 37 
Vissa tider kan det vara svårt att nå oss på telefonen, så enklast är att skicka e-post,
men vill du ringa så har vi öppet kundmottagningen 13-17 måndag till torsdag.


Förskottsbetalning.
Vi tar de flesta kort via payson, swish eller via bankgiro 700-8329
obs, vi påbörjar ordern efter vi registerarat inbetalningen.
Fakturor Hanteras av www.payson.se
påminnelseavgift 60 kr samt dröjsmålsränta med 2% per månad.
Betalningen kan även delas upp per månad med minst 50kr/månad.
 
Leveranstid.
Din order hanteras inom 24-tim.  ( Arbetsdagar och vid direktbetalning med kort eller bank via PAYSON )
Levereras ca 3-5 arbetsdagar beroende på vilken frakt du valt, efter vi har fått din inbetalning.
Postern levereras i ett hårt rör som skyddar under leveransen.
( Enligt postnord med skrymmande A-post 1-klassbrev 1-2 arbetsdagar )

Fraktgaranti
Om du väljer frakt med garanti så går dom försändelserna att spåra via www.posten.se med det
angivna kolli ID numret. Detta går även reklamera hos posten i fall det skulle försvinna helt.


Din poster är skickad med Portomaskin skrymmande A-post, och är inte spårbar,
Du ska normalt få en pappers AVI i din brevlåda av din brevbärare, så var vaksam så
den inte försvinner eller kastas med annan reklam. Får du ingen avi så kan du åka bort
till ditt Normala postutlämningsställe, ex, ICA eller Konsum etc,
där måste du be personalen att dom går och söker där posten/ paket förvaras.
Dom måste använda ögonen och se med då det inte finns något kolli ID nr på
denna typ av försändelse.

Beskrivning av ditt skrymmande brev/poster:

Den är förpackad i ett vitt rör och 5cm längre på din kortaste
sida av din största poster som du beställt, ex:
har du beställt en 50x70cm så är röret 55x5,7 cm i diameter Om du inte hämtar ut din
Poster, så skickas den tillbaka till oss med en klisterlapp:
EJ EFTERFRÅGAD AV KUND!

( Brukar ta ca 14-20 dagar att vi får tillbaka om inte kunden hämtar ut sin beställning )

Upphovsrätt
Vi hanterar många beställningar dagligen, vi kan inte ansvara att varje
kund har upphovsrätten på de bilder som skickas in, så
det ansvaret
faller på kunden, så denne själv ansvarar för att de har upphovsrätt
eller att de har tillstånd att förstora, eller skriva ut posters av
bildfilerna som skickas in.

 
 

Ångerrätt & Återbetalning.

Varje poster, print eller tryck skräddarsys för just dig, detta betyder att köpet är bindande.
Regeln om ångerrätt i Lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljnings-
avtal gäller alltså inte. Skulle din produkt vara felaktig eller trasig kontaktar du
order@egenposter.se i inom 7 dagar så kan vi tillsammans komma till en lösning.
Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Skickar man in en för lågupplöst bild för den valda storleken och varningar om att Din bild är för lågupplöst för
det valda formatet, beställning seker på egen risk, går man vidare och ändå beställer så finns det inga
som helst garantier att din poster eller förstoring kommer att bli bra kvalité, och när du själv valt att gå
vidare med din order så tar du själv ditt ansvar.

Returadress: Se din ordersdeln


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------      



ÅTERFÖRSÄLJARE INFORMATION: 2017-10-11

dropshippingtjänst som vi tillhandahåller för många fristående webbutiker

  Nyhet nr 1.

Vi håller på att utveckla fristående webbutiker med en koppling till printer-servicen
som vi tillhandahåller via www.egenposter, vi kommer att hyra ut dom butikerna till
en vettig kostnad
( för det har kostat oss massor med pengar att ta fram tekniken )
men fördelarna kommer att vara stora, då man fått en order i den egna webbutiken, så
ska man bara behöva X-a i en ruta för varje order, så åker den vidare till
Print - distribution - ut till din kund! enkelt och smidigt!

Här kan du se testbutiken som vi håller på utveckla idag www.posterinorr.se

( är mina privata bilder som säljs där, det är mig du ser på framsidan )

Alla butiker är fristående, med egna inloggningar och man kan bygga lite som man
vill, även layoutmässigt, och givetvis kan man köpa vilken valfri www.adress.se eller com
som vi kan koppla till just din butik!


Nyhet nr 2.

Sedan håller vi på ta fram ett faktura system, så har man många små/stora order under
en dag, så kan man välja samlingsfaktura i stället för att betala varje order för sig, för
det är enormt tidskrävande som det är idag
  Mvh Rickard / www.egenposter.se  



t      
     
Om Cookies Denna webbplats använder ”cookies” för att hjälpa dig att få en personligt anpassad Internet- upplevelse och ”session-cookies” för att hantera ditt besök på www.egenposter.se, såsom innehållet i din kundvagn, vilka sidor du ska komma till när du följer länkar etc..
En ”cookie” är en textfil som en webbserver lägger in på din hårddisk. Cookie-filer kan inte användas föra att köra program eller leverera virus till din dator. En cookie är unikt tilldelad dig och kan endast läsas av en webbserver i den domän som utfärdade cookie-filen till dig. Ett av huvudsyftena med cookie-filer är att ange för webbservern att du har återvänt till en specifik webbsida, så att du kan få en personligt anpassad upplevelse när du besöker sidan igen. Du kan välja om du vill acceptera en cookie eller inte. De flesta webbläsare accepterar cookie-filer automatiskt, men det går vanligtvis att ändra inställningarna till att inte acceptera cookie-filer om du föredrar det. Om du stänger av cookie-funktionen är det möjligt att du inte till fullo kan utnyttja de interaktiva funktionerna på www.egenposter.se eller de andra webbplatserna som du besöker. Observera att vissa brandväggar stänger av hanteringen av cookies, och måste således konfigureras korrekt för att webbplatsen ska fungera som önskas.  

Integritetspolicy

 
Egenposter.se samt dess bolag Foto & Reklam i Norr AB, tar seriöst på den personliga integriteten för besökare på våra webbsidor och användare av tjänsterna som egenposter erbjuder på dessa webbsidor, våra plattformar i sociala medier och vår kundservice, på denna sida kallad digitala kanaler.  Vår målsättning är att du ska känna dig säker på att din personliga integritet respekteras och att dina personuppgifter behandlas korrekt. Vi tar ansvar för att personuppgifter som behandlas av vi och används endast för avsedda ändamål och skyddas mot obehörig åtkomst. All behandling av personuppgifter inom vår verksamhet sker i enlighet med tillämplig personuppgiftslagstiftning. Inom EU/EES gäller från maj 2018 dataskyddsförordningen (GDPR)1. Utöver den personuppgiftsbehandling som sker via egenposter/ Foto & Reklam i Norr ABs digitala kanaler, behandlar vi även dina personuppgifter, både om dig som avsändare och mottagare, vid utförande av de tjänster vi erbjuder via våra digitala kanaler.

Vad är personuppgifter och vad är behandling av personuppgifter?

Personuppgifter är all information som direkt, eller indirekt tillsammans med andra uppgifter, kan kopplas till en levande fysisk person. Det innebär att vitt skilda uppgifter som t.ex. namn och kontaktuppgifter, IP-adresser, tävlingsbidrag, gjorda val och beteenden utgör personuppgifter. Behandling av personuppgifter är allt som sker med personuppgifterna. Varje åtgärd som vidtas med personuppgifter utgör behandling, oberoende av om den utförs automatiserat eller ej, såsom insamling, registrering, organisering, strukturering, lagring, bearbetning eller ändring, framtagning, läsning, användning, utlämning genom överföring, spridning eller tillhandahållande på annat sätt, justering eller sammanförande, begränsning, radering eller förstöring.

Vår behandling av personuppgifter

Vilka personuppgifter samlas in och när raderas de?

När du besöker/använder våra digitala kanaler eller dess tjänster eller kommunicerar med oss i våra digitala kanaler kan vi komma att samla in uppgifter om dig som t. ex. namn, adress, postadress, e-postadress, telefonnummer, identifikationsuppgifter, information om din användning av våra tjänster och produkter och transaktionshistorik och för vissa tjänster även bilder och platsinformation. I förekommande fall kan även personnummer och kortuppgifter behandlas. ( Kortuppgifter behandlas inte av www.egenposter.se utan Payson.se vår samarbetspartner, läs gärna igenom deras policy ) Vidare kan Foto & Reklam i Norr AB komma att samla in teknisk data om de enheter du använder för att få tillgång till våra digitala kanaler, däribland IP-adress, unikt enhets-ID, typ av webbläsare och cookieinformation. Insamlingen som beskrivs här sker exempelvis genom att du anger dina personuppgifter i olika formulär på våra digitala kanaler eller dess tjänster, att du kommunicerar med Foto & Reklam i Norr AB och andra via våra webbutikers plattformar och i sociala medier, lämnar synpunkter i våra kontaktformulär eller via telefon. Om du deltar i tävlingar och andra marknadsföringsaktiviteter som vi anordnar kan tävlingsbidrag och ytterligare personuppgifter som du väljer att lämna till oss behandlas. När du tar kontakt med oss via kundservicefunktioner i våra digitala kanaler, till exempel i samband med att du gör en reklamation, kommer dina kontaktuppgifter samt ärendeinformation att behandlas av oss. Om du besöker eller kommunicerar med oss via våra konton i sociala medier (det vill säga tredjepartsplattformar såsom exempelvis Facebook och Instagram) kan Foto & Reklam i Norr AB komma att ta emot information rörande din profil och dina interaktioner på tredjepartsplattformen från leverantören av densamma. Personuppgifterna kommer att behandlas av oss endast så länge som det behövs för att uppfylla ändamålen med behandlingen eller för att fullgöra våra rättsliga skyldigheter.

För vilka ändamål behandlas personuppgifter?

De personuppgifter om dig som samlas in i anslutning till ditt nyttjande av de digitala kanalerna och dess tjänster kommer att behandlas av Foto & Reklam i Norr AB koncern, eller deras respektive webbutik, egenposter.se, för följande ändamål.
  1. För att vi ska kunna tillhandahålla de produkter och tjänster du beställt och administrera vårt avtal med dig.
     
  2. För att vi ska kunna kommunicera med dig vid kontakt via kundservice, email formulär och i våra konton i sociala medier.
     
  3. För att administrera marknadsföringsaktiviteter som tävlingar och vinster, med mera.
     
  4. För marknadsföringsändamål, däribland för marknadsföring via post, mejl och sms/mms, som du kan välja bort via en länk i varje utskick som görs via mejl eller sms/mms.
     
  5. För att analysera och gruppera besökarna efter urval, prioritering och preferenser, för att utveckla produkter och tjänster.
     
  6. För att behandla din betalning eller förhindra eller upptäcka bedrägerier.
     
  7. För att ta fram statistik över användningen av våra digitala kanaler och dess tjänster.
     
  8. För att underhålla, utveckla, testa och förbättra våra digitala kanaler och de tekniska plattformar som de tillhandahålls på.
 

Säkerhet till skydd för personuppgifter

Foto & Reklam i Norr AB värnar om en hög säkerhet för dina personuppgifter och vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter ifrån obehörig åtkomst, ändring, spridning eller förstörelse.           www.egenposter.se   Foto & Reklam i Norr AB
       

Start   •   Skapa posters   •   Köp färdiga posters   •   Recensioner   •   Kundservice   •   Om oss   •   Bli återförsäljare   •   Integritetspolicy och personuppgifter
www.egenposter.se | order@egenposter.se | Tel. 0910-65 00 37

KONTAKTA OSS GENOM ATT KLICKA HÄR TACK!


Drivs och ägs av Foto & Reklam i Norr AB.
Med över 25 år inom reklam och utskrift vill vi erbjuda denna tjänst på nätet.
Vår affärsidé är att vem som helst ska kunna enkelt skapa sig en egen poster eller fotoförstoring med toppkvalité
för hemmet, kontoret eller reklam på ett billigt sätt.



Semestertider - Öppet hela sommaren!

Under semesterperioden 10 Juli - 10 Augusti har vi öppet hela tiden, men
begränsat med personal, så vi jobbar och skickar 2-3 ggr i veckan beroende
på hur mycket order vi får in.

Kundtjänsten kan vara lite senare att svara under semestertider, så ni får ha
lite överseende med detta, efter 10 Augusti är vi som vanligt mycket snabba
att svara och leverera! Vi önskar er en trevlig semester och en härlig sommar!
Hos oss kan ni
betala tryggt och säker


Acceptera 
betalningar
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.