Egenposter.se - Skapa din egen poster/affisch i storformat! Lägsta priset på marknaden.
Egenposter.se använder Cookies som sparas i din enhet för att hemsidan ska fungera. Läs mer om våra Integritetspolicy.
Ja jag förstår och accepterar cookie [x]
   
Om oss   |   Kundservice   |   Recensioner   |   Logga in
Välj produkt här
Kundvagn(0)
 
Poster
Fineart
Canvas
Affischer
Studentplakat
Rollups
ID FOTO
Dekalark
Färdiga poster
Poster/Affischer upphängningslister
Bordstabletter/underlägg
Träramar med Plexiglas
Paketpris
Klistermärke
Banderoll med polyesterväv eller mesh
Färdiga posters
  Alla
  Människor
  Djur
  Natur
  Fordon
  Konst
  Sport
  Samhället
  Makro
  Objekt
  Arkitektur
  Humor
  Modell
  Classic Cars Poster
  Texter och ordspråk
  Fönster
  ram
 
Tillbehör
  Klämlister
  Gatupratare
  Träramar med Plexiglas
  Ge bort Presentkort  
 
Mängd rabatt
Över 3 st Mängdrabatt 5%
Över 6 st Mängdrabatt 8%
Över 10 st Mängdrabatt 10%
För större mängd beställning
kontakta oss.


Kund recensioner
Whulum / Östersund
Köpte en Satin poster på 50x70 cm och det överträffade mina förväntningar med tanke på priset. Var rädd att det skulle bli mediokert men det blev riktigt bra. En del reflektion på postern, särskilt synligt i de svarta partierna, men detta är när jag är petig. Såvida du inte har en tydlig ljuskälla som som kommer reflekteras mot åskådarvinklarna i samband med att du planerar att köpa något resin baserat glas för att ytterligare minimera reflektion (som kostar 700+ kr för ett 50x70 motiv) så är det här mycket prisvärt och rekomenderar starkt!
Max, Alingsås
HELT SUVERÄNT! Kan varmt rekommendera denna tjänsten. Smidigt att ladda upp & välja storlek etc. Resultatet överträffade mina förväntningar med råge. Tack för bra service!
Sofia Boström, Skellefteå
Väldigt nöjd med förstoringen av favoritbilden på min änglahund! Prisvärt med tanke på vilken otrolig kvalitet man får, smidigt steg-för-steg-verktyg för beställning, snabb leverans och bra bemötande. Jag fick postern 2 dagar efter lagd order med spårbar skrymmande frakt. Nu hänger bilden på hedersplatsen här hemma!
Fredrik i Nacka Strand
Beställt två posters (100x200) vid olika tillfällen med egentagna bilder. Jag har varit supernöjd med resultatet varje gång och dessutom mycket snabb leverans.
Fler recensioner(52) »

Kundservice / Leveransvillkor


Orderbekräftelse

Skickas automatiskt ut när vi levererar din order!
Får du ingen orderbekräftelse, måste du kolla så den inte hamnat bakom spamfiltret!

Kolli ID NR skrivs in på varje order, så bara kolla din mail i orderbekräftelse
så kan du se den, den skickas även ut vis SMS och E-post.

Har du valt skrymmande brev, är den inte spårbar utan skickas som skrymmande brev.


Kontakta kundservice

Har du frågor gällande produkten eller annat skicka oss ett mail.
Vi besvarar alla mail så fort vi kan. 

E-post: order@egenposter.se

Tel. 0910-65 00 37 
Vissa tider kan det vara svårt att nå oss på telefonen, så enklast är att skicka e-post,
men vill du ringa så har vi öppet kundmottagningen 14-17 måndag till torsdag.


Förskottsbetalning.

Vi tar de flesta kort via payson, swish eller via bankgiro 700-8329
vi påbörjar ordern efter vi registerarat inbetalningen.
( kan ta upp till två bankdagar )


Köp mot Faktura

Hanteras av www.payson.se
påminnelseavgift 60 kr samt dröjsmålsränta med 2% per månad.
Betalningen kan även delas upp om man önskar detta
.
 
Leveranstid.

Din order hanteras normalt inom 24-tim. 
( Arbetsdagar mån-fredag och vid direktbetalning med kort eller bank via PAYSON )
Levereras ca 2-5 arbetsdagar beroende på vilken frakt du valt, efter vi har fått din inbetalning.
Alla order som inkommer före kl 12.00 vardagar, skickas så snart vi kan, dock senast första vardagen efter
inkommen order.


Förpackning:

Förstoringarna  levereras i ett hårt rör som skyddar under leveransen.
( Enligt postnord med skrymmande A-post 1-klassbrev 1-2 arbetsdagar )



Reklamation  

Reklamation angående feltryck eller andra skador som orsakats av oss i trycket ska senast
på ankomstdagen av leveransen anmälas direkt till oss på denna sida: www.egenposter.se/reklamation 
Är det vi som orsakat felet, bekostas det av oss att tillverka en ny inom sju arbetsdagar och
skicka den kostnadsfritt till er.
( Ibland kan vi kräva er att skicka tillbaka den feltryckta för påsyn och utredning  )

Transportskada

Transportskada skall senast på ankomstdagen av leveransen anmälas direkt till oss
så gör vi reklamationen med Postnord.
Skicka med bilder av skadadde förpackningen innan ni öppnar den.
( samt bilder på skadat innehåll )
egenposter.se kommer inte att ta vidare ansvar för att ersätta transportskada
då detta är en tjänst som köps av ett annat företag och ligger utanför vår kontroll.



I Enlighet med gällande leveransvillkor.

Egenposter.se tillämpar leveransvillkor enligt FCA Incoterms 2010 . Detta innebär att kunden
övertar det formella ansvaret för transporten efter att egenposter.se överlämnat godset till Postnord
det är en separat tjänst man köper från ett utomstående företag som inte egenposter.se har något
juridiskt ansvar för. Vid order


Gratis frakt

Vid order över 800kr bjuder vi kunden på fraktkostnaden, men det är fortfarande kunden själv som
väljer frakten.


leveransavisering

När godset levereras från vår fabrik kommer beställaren att få en leveransavisering per e-post eller SMS
I denna leveransavisering finns information som gör det möjligt för beställaren att följa och spåra sitt
gods fram till leverans hos beställaren.

   
Skrymmande brev


Din poster är skickad med Portomaskin skrymmande A-post, och är inte spårbar,
Du ska normalt få en pappers AVI i din brevlåda av din brevbärare, så var vaksam så
den inte försvinner eller kastas med annan reklam. Får du ingen avi så kan du åka bort
till ditt Normala postutlämningsställe, ex, ICA eller Konsum etc,
där måste du be personalen att dom går och söker där posten/ paket förvaras.
Dom måste använda ögonen och se med då det inte finns något kolli ID nr på
denna typ av försändelse.

Beskrivning av ditt skrymmande brev/poster:
Den är förpackad i ett vitt rör och 5cm längre på din kortaste
sida av din största poster som du beställt, ex:
har du beställt en 50x70cm så är röret 55x5,7 cm i diameter Om du inte hämtar ut din
Poster, så skickas den tillbaka till oss med en klisterlapp:
EJ EFTERFRÅGAD AV KUND!

( Brukar ta ca 14-20 dagar att vi får tillbaka om inte kunden hämtar ut sin beställning )


Upphovsrätt

Tänk på att det är olagligt att trycka copyrightskyddat material.
Det är t.ex. inte tillåtet att ta en bild som man hittar på Google, Pinterest, Facebook
eller någon annanstans på internet och att använda den som sin egen.


Vi kan inte ansvara att varje kund har upphovsrätten

Vi hanterar många beställningar dagligen, vi kan inte ansvara att varje
kund har upphovsrätten på de bilder som skickas in, så det ansvaret
faller på kunden, så denne själv ansvarar för att de har upphovsrätt
eller att de har tillstånd att förstora, eller skriva ut posters av
bildfilerna som skickas in.
 

När jag laddar upp filer

Godkänner jag att jag har upphovsrätten eller tillstånd till
filer som laddas upp på egenposter.se.
Egenposter.se frånsäger sig allt juridiskt ansvar om någon laddar
upp en fil/ bild som denne inte har tillstånd eller upphovsrätten på
då det inte är möjligt för oss att kolla upp detta för varje order eller
återförsäljare som lägger upp sina foton eller konstverk till försäljning.
Lagligt
Är det bara inom lagens regler så printar vi, är det tveksamheter så
hör vi av oss innan vi printar.


läs mer information om att ta en bild på internet utan att fråga
upphovsrättsägaren om lov

     

Ångerrätt & Återbetalning.

Varje poster, print eller tryck skräddarsys för just dig, detta betyder att köpet är bindande.
Regeln om ångerrätt i Lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljnings-
avtal gäller alltså inte. Skulle din produkt vara felaktig eller trasig kontaktar du
order@egenposter.se i inom 7 dagar så kan vi tillsammans komma till en lösning.
Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Skickar man in en för lågupplöst bild för den valda storleken och varningar om att Din bild är för lågupplöst för
det valda formatet, beställning seker på egen risk, går man vidare och ändå beställer så finns det inga
som helst garantier att din poster eller förstoring kommer att bli bra kvalité, och när du själv valt att gå
vidare med din order så tar du själv ditt ansvar.


Returadress: Se din ordersdeln


Hämtas inte ut i tid

Om inte skrymmande brev eller paketet hämtas ut i tid, så skickas det tillbaka till 
avsändaren, d.v.s att vi får det i retur.
För att vi ska skicka det igen, måste då kunden själv betala den extra fraktkostnaden 
som uppstår.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------      



ÅTERFÖRSÄLJARE INFORMATION

Dropshippingtjänst/ printertjänst som vi tillhandahåller för frisående posterbutiker
se mer information om det när du loggar in/ registrerar dig som ÅF

     
Om Cookies Denna webbplats använder ”cookies” för att hjälpa dig att få en personligt anpassad Internet- upplevelse och ”session-cookies” för att hantera ditt besök på www.egenposter.se, såsom innehållet i din kundvagn, vilka sidor du ska komma till när du följer länkar etc..
En ”cookie” är en textfil som en webbserver lägger in på din hårddisk. Cookie-filer kan inte användas föra att köra program eller leverera virus till din dator. En cookie är unikt tilldelad dig och kan endast läsas av en webbserver i den domän som utfärdade cookie-filen till dig. Ett av huvudsyftena med cookie-filer är att ange för webbservern att du har återvänt till en specifik webbsida, så att du kan få en personligt anpassad upplevelse när du besöker sidan igen. Du kan välja om du vill acceptera en cookie eller inte. De flesta webbläsare accepterar cookie-filer automatiskt, men det går vanligtvis att ändra inställningarna till att inte acceptera cookie-filer om du föredrar det. Om du stänger av cookie-funktionen är det möjligt att du inte till fullo kan utnyttja de interaktiva funktionerna på www.egenposter.se eller de andra webbplatserna som du besöker. Observera att vissa brandväggar stänger av hanteringen av cookies, och måste således konfigureras korrekt för att webbplatsen ska fungera som önskas.  

Integritetspolicy

 
Egenposter.se samt dess bolag Foto & Reklam i Norr AB, tar seriöst på den personliga integriteten för besökare på våra webbsidor och användare av tjänsterna som egenposter erbjuder på dessa webbsidor, våra plattformar i sociala medier och vår kundservice, på denna sida kallad digitala kanaler.  Vår målsättning är att du ska känna dig säker på att din personliga integritet respekteras och att dina personuppgifter behandlas korrekt. Vi tar ansvar för att personuppgifter som behandlas av vi och används endast för avsedda ändamål och skyddas mot obehörig åtkomst. All behandling av personuppgifter inom vår verksamhet sker i enlighet med tillämplig personuppgiftslagstiftning. Inom EU/EES gäller från maj 2018 dataskyddsförordningen (GDPR)1. Utöver den personuppgiftsbehandling som sker via egenposter/ Foto & Reklam i Norr ABs digitala kanaler, behandlar vi även dina personuppgifter, både om dig som avsändare och mottagare, vid utförande av de tjänster vi erbjuder via våra digitala kanaler.

Vad är personuppgifter och vad är behandling av personuppgifter?

Personuppgifter är all information som direkt, eller indirekt tillsammans med andra uppgifter, kan kopplas till en levande fysisk person. Det innebär att vitt skilda uppgifter som t.ex. namn och kontaktuppgifter, IP-adresser, tävlingsbidrag, gjorda val och beteenden utgör personuppgifter. Behandling av personuppgifter är allt som sker med personuppgifterna. Varje åtgärd som vidtas med personuppgifter utgör behandling, oberoende av om den utförs automatiserat eller ej, såsom insamling, registrering, organisering, strukturering, lagring, bearbetning eller ändring, framtagning, läsning, användning, utlämning genom överföring, spridning eller tillhandahållande på annat sätt, justering eller sammanförande, begränsning, radering eller förstöring.

Vår behandling av personuppgifter

Vilka personuppgifter samlas in och när raderas de?

När du besöker/använder våra digitala kanaler eller dess tjänster eller kommunicerar med oss i våra digitala kanaler kan vi komma att samla in uppgifter om dig som t. ex. namn, adress, postadress, e-postadress, telefonnummer, identifikationsuppgifter, information om din användning av våra tjänster och produkter och transaktionshistorik och för vissa tjänster även bilder och platsinformation. I förekommande fall kan även personnummer och kortuppgifter behandlas. ( Kortuppgifter behandlas inte av www.egenposter.se utan Payson.se vår samarbetspartner, läs gärna igenom deras policy ) Vidare kan Foto & Reklam i Norr AB komma att samla in teknisk data om de enheter du använder för att få tillgång till våra digitala kanaler, däribland IP-adress, unikt enhets-ID, typ av webbläsare och cookieinformation. Insamlingen som beskrivs här sker exempelvis genom att du anger dina personuppgifter i olika formulär på våra digitala kanaler eller dess tjänster, att du kommunicerar med Foto & Reklam i Norr AB och andra via våra webbutikers plattformar och i sociala medier, lämnar synpunkter i våra kontaktformulär eller via telefon. Om du deltar i tävlingar och andra marknadsföringsaktiviteter som vi anordnar kan tävlingsbidrag och ytterligare personuppgifter som du väljer att lämna till oss behandlas. När du tar kontakt med oss via kundservicefunktioner i våra digitala kanaler, till exempel i samband med att du gör en reklamation, kommer dina kontaktuppgifter samt ärendeinformation att behandlas av oss. Om du besöker eller kommunicerar med oss via våra konton i sociala medier (det vill säga tredjepartsplattformar såsom exempelvis Facebook och Instagram) kan Foto & Reklam i Norr AB komma att ta emot information rörande din profil och dina interaktioner på tredjepartsplattformen från leverantören av densamma. Personuppgifterna kommer att behandlas av oss endast så länge som det behövs för att uppfylla ändamålen med behandlingen eller för att fullgöra våra rättsliga skyldigheter.

För vilka ändamål behandlas personuppgifter?

De personuppgifter om dig som samlas in i anslutning till ditt nyttjande av de digitala kanalerna och dess tjänster kommer att behandlas av Foto & Reklam i Norr AB koncern, eller deras respektive webbutik, egenposter.se, för följande ändamål.
  1. För att vi ska kunna tillhandahålla de produkter och tjänster du beställt och administrera vårt avtal med dig.
     
  2. För att vi ska kunna kommunicera med dig vid kontakt via kundservice, email formulär och i våra konton i sociala medier.
     
  3. För att administrera marknadsföringsaktiviteter som tävlingar och vinster, med mera.
     
  4. För marknadsföringsändamål, däribland för marknadsföring via post, mejl och sms/mms, som du kan välja bort via en länk i varje utskick som görs via mejl eller sms/mms.
     
  5. För att analysera och gruppera besökarna efter urval, prioritering och preferenser, för att utveckla produkter och tjänster.
     
  6. För att behandla din betalning eller förhindra eller upptäcka bedrägerier.
     
  7. För att ta fram statistik över användningen av våra digitala kanaler och dess tjänster.
     
  8. För att underhålla, utveckla, testa och förbättra våra digitala kanaler och de tekniska plattformar som de tillhandahålls på.
 

Säkerhet till skydd för personuppgifter

Foto & Reklam i Norr AB värnar om en hög säkerhet för dina personuppgifter och vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter ifrån obehörig åtkomst, ändring, spridning eller förstörelse.          

www.egenposter.se  Juridiskt företagsnamn: Foto & Reklam i Norr AB
       

Start   •   Skapa posters   •   Köp färdiga posters   •   Recensioner   •   Kundservice   •   Om oss   •   Bli återförsäljare   •   Integritetspolicy och personuppgifter
www.egenposter.se | order@egenposter.se | Tel. 0910-65 00 37

KONTAKTA OSS GENOM ATT KLICKA HÄR TACK!


Drivs och ägs av Foto & Reklam i Norr AB.
Med över 25 år inom reklam och utskrift vill vi erbjuda denna tjänst på nätet.
Vår affärsidé är att vem som helst ska kunna enkelt skapa sig en egen poster eller fotoförstoring med toppkvalité
för hemmet, kontoret eller reklam på ett billigt sätt.

 
Företaget är registrerat för moms och F-skatt 
Org nr: 556832-4080



Företagets Juridiska namn är:
Foto & Reklam i Norr AB
 
   
Hos oss kan ni
betala tryggt och säker


Acceptera 
betalningar
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.